Hordalandsfotball

4.divisjon avd 1

  • Odd Løvset

Det ble en kladdusj for Os hjemme mot Sandiviken. Med opprykksfeiring annonsert før kampen, så ble forestillingen lite severdig for hjemmepublikummet. Os slet mot et godt Sandviken lag. Ulrik Kvalheim ga gjestene ledelsen, før Rafael Villen Villen ordnet 1-1. Sandviken og Magne Nilsen ville det annerledes og da Haakon Vaaga ordnet 2-1 til gjestene i hvitt, så ble det også kampen siste mål. Dermed må opprykksfesten utstettes til neste helg for Os.

Lyngbø tok en meget viktig seier hjemme mot Telavåg. Klubben har med seieren fortsatt den teoretiske muligheten til å frariste Os opprykket. Kampen startet med at Telvåg sjokkåpnet med to kjappe scoringer. Det stod 0-2 før vi hadde spilt 5 minutter. Fredrik Fotland Nilssen ga vertene håp, men omgangen hadde flere mål i seg. Marcus Iden økte for gjestene, før Tom Andre Axland reduserte til 2-3. Da var det pause. Etter kom to sene scoringer til vertene. Sondre Sævareid og Joakim Vatne snudde kampen til 4-3 seier til vertene. For gjestene var dette et surt poengtap, da klubben kjemper for å overleve i divisjonen. De er derimot fortsatt over nedrykksstreken.

På Askøy så det ut som Vestsiden Askøy skulle ta hjem tre viktige poeng mot nedrykksrivalen Valestrand Hjellvik. Laget til Kenneth Osvaag ledet 2-0 til pause etter to mål av Tord Søreide Skogen. Laget fra Osterøy ville det annerledes og duen Tonny Tysnes og Magnus Bru Reigstad ordnet balanse i regneskapet, før Jonas Hauge ordnet seier på overtid.

Austevoll kom til Loddefjord på jakt etter poeng, men klubben reiste tomhendt hjem igjen med 0-4 i bagasjen. Dermed ser det stygt ut for laget fra øyen med tanke på å holde seg i divisjonen. Den meste underholdene kampen ble spilt på Sotra. Sund var verter for studentene i NHH. Oppgjøret endte med 5-5 mellom lagene.

Spillende trener hos NHH, Ulrik Aasen, reddet poenget til studentene på overtid. Det stod 2-2 til pause i målfesten.

Se tabellen HER