Hordalandsfotball

4.divisjon avd 2

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Spenningen i denne avdelingen er virkelig å ta og føle på i toppen. Fredag klatret på ny Bergen Nord til topps da laget sendte Odda hjem med 12-0 tap. Seieren flyttet mannskapet fra Salhus på toppen av tabellen med tre poeng på Arna Bjørnar, samt at de i tillegg har bedre målforskjell enn laget fra Garnes. Mandag skal Arna Bjørnar i duell med Åsane 2, en kampen ingen av lagene har råd til å tape. Bergen Nord har imponerende 9-1-0 hjemme denne sesongen!

I andre enden av tabellen er det så og si klart at Nordhordaland BK kommer til å rykke ned. Laget røk med 1-6 hjemme mot Fana 2. Andreas Lund avsluttet kampen med hat-trick for Fana 2. Skal laget overleve i divisjonen, så må klubben vinne de siste tre kampene.

Mye har vært skrevet om Gneist de siste dagene og det som virker litt underlig håndtering av trenerjobben for oss på sidelinjen. Spillerne stilte derimot igjen opp solidarisk for sitt trenerteam og Wergeland og Blomberg ordnet seieren mot et Solid i poengnød. Med de 17 poengene sine er de dårligste 9’er i 4.divisjon, så dermed ligger de an til nedrykk med tanke på antall lag ned fra 3.divisjon. Gneist er sikker plassert på en 6.plass.

Trott gjorde det de skulle på Stavollen og slo vertene med 3-0. Laget har igjen dermed levert en skikkelig god sesongen og ligger på en meget pen 5.plass på tabellen. Trio er en annen klubb som har imponert denne sesongen etter opprykket. Martin Lygre satte satte inn vinnermålet etter kun få minutter mot en Ny-Krohnborg i poengnød. Krabbene fra Krohnsminde må trolig vinne minst to av de siste tre skal de overleve. Neste kamp er hjemme mot Nordhordaland BK.

Se tabellen HER