Hordalandsfotball

Arna-Bjørnar med poengtap

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

I en et fyrverkeri av en kamp på Liland endte det 4-4 mellom Gneist og Arna Bjørnar. Dermed tapte AB terreng i teten til Bergen Nord og Åsane 2. Arna Bjørnar topper nå tabellen kun på målforskjell til Bergen Nord. ÅSane 2 og Bergen Nord møtes i morgen og dermed kan dette bli en meget spennende innspurt.

I bunnen av tabellen tok Ny-Krohnborg en meget viktig seier. De har dermed heng på Solid. Odda gjorde sin jobb hjemme og slo Trott med 2-0. Dermed har de 5 poeng ned til nedrykk. Per nå er det de tre svakeste i avdeling 2 som går ned. Det kan selvsagt forandre seg om det skjer endringer i 3.divisjon.

Helt i bunn ser Fana 2 og Nordhorldaland fortapt ut. NBK røk med 0-3 hjemme mot et Bjarg som ikke hadde allverden å spille for. Vinner de ikke en slik kamp, så er nok livet i 4.divisjon fort over.

Se tabellen HER