Hordalandsfotball

Jakten på å overleve

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Det er liten tvil om hvem som vinner denne avdelingen. Os har nå 10 poeng til nærmeste utfordrer og med fire runder igjen kan snart champagnen sprettes på Kuventræ. Klubben slo Austevoll med 2-0 etter to scoringer før pause av Rafael Villen Villen.

Spenningen er derimot til å ta og føle på i bunnen av avdelingen. I denne avdelingen er det for tiden fire lag som går ned. Vestsiden-Askøy er på den første sikre plassen, mens lagene bak har fått opp dampen på maskinen. NHH tok en meget viktig 2-1 seier mot Loddefjord lørdag. Dermed er studentene først i jakten på sikker plass. Et annet lag som har vist høstform er Valestrand Hjellvik. Fredagens kamp ble utsatt til tirsdag denne uken, det borte mot Frøya.

Telavåg skal opp mot FK Fyllingsdalen 2 denne dagen og bør vinne skal de ha sjanser om å overleve i år.

Sjekk hele tabellen HER