Hordalandsfotball

Lysekloster til topps i 3.divisjon

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Lysekloster gikk til topps i 3.divisjon avdeling 4 etter lørdagens 5-2 seier borte mot Brodd. Vladan Radojkic (2), Monir Benmoussa, Willy Zamble og Mats Walberg scoret for munkene. FK Fyllingsdalen har planer om å være med hele veien inn. Hiep Tran sine utvalgte slo til med 1-0 hjemme mot Fana. Økland ble matchvinner med sin scoring like før pause. Dermed har er det rekordjevnt i avdelingen. Hele tre lag er å finne på 47 poeng. (Sotra har en kamp tilgode på mandag mot Brann 2)

I bunnen tok Tertnes en meget viktig 2-0 seier da klubben slo Varegg. Herman Stakset og Edmund Chappy scoret for klubben. Øystese røk med stygge 2-5 hjemme mot Vardeneset. En frisparkperle fra Jens Aase var det som varmet vertene mest.

Se tabellen HER