Hordalandsfotball

Odds lørdag 22 september

  • Eirik Gudmundsen

Torsdagens tips på Celtic seier over Rosenborg og Chelsea seier over PAOK Thessaloniki gikk inn som et skudd. Vi satser friskt videre og denne gangen går vi for en trippel. Lørdag 22 september byr på mange kampvalg og denne gangen går vi for litt lokalt. Det begynner å spisse seg til i tetstriden i tredje divisjon . Vi tror i kampen mellom Fyllingsdalen og Fana at hjemmelaget tar seieren . Det gir 1,58 i odds.Videre tror vi at Lysekloster vinner borte mot Brodd til 1,65 i odds. For å krydre det hele hiver vi på borte seier til Vardeneset over Øystese til 2,8 i odds. Vardeneset viste god form mot Sotra sist helg og har en god fighting spirit i laget. De tre tilsammen gir 7,3 i odds og vi satser kr 100 her.
Husk å bruke portalen under når du tipper og lykke til.