Hordalandsfotball

Øystese med hat-trick helt

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Øystese fikk sin hat-trick helt borte mot Brann 2 denne lørdagen. Laget slo til med 4-2 i en meget viktig kamp for Kvam laget. Det var litt vinn eller forsvinn for klubben. Knut Eriksen Eide satte tre baller i mål denne lørdagen, mens Preben Skorpen scoret kampens siste for de blå/hvite.  For Brann 2 scoret Håkon Gjerstad og Ian Bull. Se bilder fra kampen HER

Tertnes hadde alle poengene i lommen, men fire minutter på overtid kom 3-3 scoringen i mot på et vakkert slått frispark. Gaustad, Lilledal og Hornnes scoret for Tertnes. På overtid så også kaptein Reigstad rødt, så dermed må han stå over mot Viking 2 til helgen. Laget er fortsatt over nedrykksstreken med 24 poeng.  Se bilder fra kampen HER

FK Fyllingsdalen tapte terreng i teten da klubben røk med 1-2 borte mot hardtkjempende Vardeneset. En sen straffescoring fra Kristoffer Valsvik hindret ikke poengtapet. Dermed må laget trolig slå Lysekloster borte den 13.oktober. I årets siste kamp spiller laget også borte mot Sotra.

Varegg fikk sitt nedrykk bekreftet lørdag etter 1-3 tap for Viking 2. Dermed må Høddenklubben ned en divisjon for første gang på lenge. Runden avsluttes med Fana-Stord (søndag) og Sogndal 2 – Førde (mandag)

Se tabellen HER