Hordalandsfotball

Sotra fortsetter å imponere

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Sotra fortsetter å imponere stort i 3.divisjon avd 4. Hele 7-1 slo laget til med borte mot Sogndal 2. Klubben hadde allerede puttet tre bak Sogndal 2 sin målvakt, og da var kampen allerede avgjort. Kristoffer Stava scoret to nye mål og er dermed helt i toppen av scoringstabellen. Martin Hummervoll fikset også to mål. I tillegg scoret Falck, Pedersen og Refvik for Tommy Knarvik sine menn.

I tillegg gikk FK Fyllingsdalen på en kjempesmell da klubben røk med bunnlaget Varegg. Det har vært mye mellom disse klubbene denne sesongen, så brettet bunnlaget ermene opp og vant 1-0 da Kristian Berg satte inn vinnermålet. En lite apropos er det at Varegg har vunnet to kamper i år, det mot FK Fyllingsdalen og Sotra!

Øystese stod for en liten bragd på Stavanger Stadion. Laget slo Viking 2 med 3-2. Dette selv om klubben stilte med få på benken, bl.a en spiller som ikke hadde spilt på 10 år! Dermed byttet laget plass med Tertnes og er over streken for første gangpå lenge. Stord tok også en meget viktig seier borte mot Førde. Det er likevel 6 poeng opp til sikker plass, så laget må holde den formen ved like utover høsten.

Fana skuffet med å ryke 1-2 hjemme mot Stavangerlaget Brodd. Rapportene sier at kampen var veldig typisk for kampene Fana har spilt dette året. De styrer mye, scorer ikke på sjansene sine og slipper motstanderne litt for enkelt til.

Se tabellen HER