Hordalandsfotball

Hordalandsfotball har blitt kommisjonær

  • Odd Løvset

Hordalandsfotball blir tippekommisjonær

Hordalandsfotball har nå inngått samarbeid med Norsk Tipping om å bli tippekommisjonær. Mange klubber rundt i Hordaland får inn den såkalte Grasrotandelen fra Norsk Tipping. Andelen klubbene får er basert på en prosentsats av beløpet den enkelte tipper for. Det skjer når du har registrert klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker på Norsk Tipping siden din. Prosentandelen ble for kort tid siden hevet fra 5 til 7 prosent av spilt beløp.

Dette hjelper klubben i ditt hjerte til å drive enda mer aktivitet innen sport. Mye av arbeidet i fotballklubbene drives på dugnad , men det er ikke nok. Det koster også penger. Slik er det også med Hordalandsfotball . Vi reiser land og strand rundt , tar bilder , lager reportasjer og fremhever som oftest bredden i fotballen. Ønsker du at vi skal rekke over mer , bli enda flinkere og skape enda større interesse for det du holder på med ?

Neste gang du skal tippe, finne de beste kampene på oddsen eller prikke inn de rette lottotallene – gå inn på Norsk Tipping sin side gjennom vår nettsiden vår. Da vil du støtte både klubben i ditt hjerte og Hordalandsfotball.