Hordalandsfotball

Fordel Bergen Nord

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Bergen Nord fortsetter å imponere stort i 4.divisjon avdeling 1. Laget som kom opp til divisjonen før sesongen har vært i flytsonen hele veien. Fredag slo laget Trott med 2-1 på Stord. Dermed har laget to kamper igjen å beholde ledelsen. Arna Bjørnar klarte ikke å overliste et Odda i poengnød. Klubbene delte poengene med 2-2 lørdag, dermed er Arna Bjørnar avhengig av hjelp for å kunne vinne avdelingen. Dette selv om klubben møter Bergen Nord borte i siste serierunde.

Åsane 2 har Solid på besøk i mandagens duell. Gjestene trenger sine poeng, så Åsane 2 må ikke slippe seg ned skal de henge på i kampen om opprykket. Gneist klatret til 5.plass etter 3-2 hjemme mot Trio. Klubben har dermed fortsatt å ta store steg denne sesongen, så dermed veldig underlig alt som skjer i klubben i disse dagene.

Fana 2 tar imot lokalrivalen Bjarg denne søndagen, og klubben må vinne skal de klare å overleve. Kun seier i de siste tre kampene er godt nok skal klubben overleve. NBK kom aldri i gang denne sesongen og klubben er allerede nede før de siste to rundene. Ny Krohnborg ble for sterke lørdag med 3-0 hjemme på Krohnsminde. Krabbene trenger trolig å måtte vinne begge skal de stå i divisjonen.

Gjennstående kamper i toppen:
Bergen Nord: Bjarg (b) og Arna Bjørnar (h)
Arna Bjørnar: Trott (h) og Bergen Nord (b)
Åsane 2: Solid (h), Trio (h) og NBK (h)

Gjennstående kamper i bunnen:
Odda: Solid (b) og Trio (h)
Solid: Åsane 2 (b), Odda (h) og Trott (b)
Ny-Krohnborg: Fana 2 (b) og Bjarg (h)
Fana 2: Bjarg (h), Ny-Krohnborg (h) og Gneist (b)

Se tabell HER