Hordalandsfotball

Sotra til 2.divisjon

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Rammen rundt oppgjøret på Straume var så bra som vi kunne drømme om, da redaksjonen ankom lørdag formiddag. Vertene hadde rigget til enfolkefest, og det ble det. Speaker oppga tislutt 1150 betalende, men tar vi med alle som stod utenfor sperringene, så var nok antallet opp mot 1500 tilskuere denne flotte lørdagen.

Begge lag hadde muligheten til opprykk med seier. Sotra ville ta turen opp om de nngikk tap i denne kampen. Gjestene fra Fyllingsdalen slet med å bryte ned et godt og robust Sotra mannskap som jobbet og kriget. Laget hadde sine største muligheter midtveis i første omgang. Først strakk keeper Morten Grasmo seg så lang han er og fikk slått ballen over. På den påfølgende corneren, så fikk ikke Kalve stokket beina foran Sotra målet. Scoring ble det derimot i den andre enden. Sotra kaptein Håkon Moldeklev fikk muligheten etter et drøyt kvarter og banket inn 1-0 fra rundt 16 meter.

Det var også stillingen frem til fire minutter på overtid. Da traff Kalve perfekt på en corner og 1-1. Det etter at FK Fyllingsdalen hadde hatt svært mange hjørnespark i denne kampen. Det ble derimot kun med det målet og jubelen stod i taket på Sotra. Laget har dermed en klubb i Obosligaen og 2.divisjon. Det er tydelig at de gjør mye rett med fotballen på øyen. Vi gratulerer.

Se  bilder fra festen HER