Hordalandsfotball

Spenning til siste slutt

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

I 3.divisjon er det spenning hele veien inn. Sotra gjorde jobben sin borte mot Øystese og vant hele 6-2 i Norheimsund lørdag. Ungguttene til Tommy Knarvik stod imot presset og leverte gode svar til treneren før seriefinalen mot FK Fyllingsdalen kommende helg. Hiep Trans utvalgte gjorde som de skulle og vant med 3-1 hjemme mot Rogalandslaget Brodd. I den kommende kampen må FK Fyllingsdalen vinne skal de rykke opp. Dermed tror vi på en meget spennende duell og et godt oppmøte kommende lørdag på Sotra Arena. Redaksjonen vil være på plass.

Lysekloster slo Stord med 2-0 på bortebane, men med ingen hjelp fra de andre, så er laget ute av opprykkskampen før hjemmekampen mot Førde. I bunnen tok Varegg tre poeng og avsluttet dermed flott hjemme etter en begredelig sesong.

Tertnes har kun en meget tynnslitt teori som kan holde de i divisjonen etter at laget røk med 0-1 for Sogndal 2. Begge trengte poengene, så kampen ble aldri velspilt. Dermed er det nok 4.divisjon på klubben fra Åstveit fra neste sesong. Ned fra divisjonen går også Øystese, Førde og Varegg.