Hordalandsfotball

Bjarg søker spillere

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Bjarg søker spillere

IL Bjarg Fotball ønsker å starte opp en egen kamp og treningsgruppe for vårt B-lag i femtedivisjon før sesongen 2019. Tidligere har dette laget vært driftet av spillere fra A-lag og juniorlag.

Som en av Hordalands største fotballklubber ønsker vi nå å etablere en egen seniorgruppe også på dette nivået. Vi søker derfor etter spillere som ønsker å trene to ganger i uken og spille kamper i et bra miljø. Våre forventinger til deg er at du stiller opp på trening og kamp, gir av deg selv og bidrar på en god måte inn i mot gruppen.

Vi kan tilby gode treningsforhold på vårt anlegg på Stavollen, et godt treningsmiljø og spillbaserte treninger. Vi ønsker å samle en tropp på rundt 20 spillere med en god blanding av de med bakgrunn i Bjarg og noen utenfra.

Høres dette interessant ut, ta kontakt med Torbjørn Birkelund på fotballakademi@bjarg.net eller 92 60 18 93.