Hordalandsfotball

Sandviken Toppfotball med ny trener

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Sandviken Toppfotball kalte inn til pressekonferanse angående ansettelse av ny trener. Redaksjonen var selvsagt på plass. Patrik Hansson ble presentert av Sandviken Toppfotball sin styreleder Pål Hansen. En engasjert Hansen fortalte om prosessen som ledet frem til ansettelsen. De neste to årene skal Hansson lede Sandviken damene i sapnn med Thomas Lyngbø og Øyvind Nordtveit.

Hansson har lang fartstid bak seg i fotballen som spiller og trener. Dermed var styreleder Hansson sikker på at klubben hadde funnet en god kandidat til å ta over for Alexander Straus som tar over U23 landslaget i full stilling fra nyttår. Hansson starter den første januar 2019 hos Sandviken.

De siste to årene har Hansson jobbet med A-laget til Fana. Hansson var klar på at han så frem til denne muligheten og gledet seg til å komme i gang og jobbe med Sandviken damene. Troppen består av mange spennende spillere og Hansson fortalte de fremmøtte  at han ville gjøre sitt for å gi jentene muligheten til å være med i troppen til VM neste sommer.

Vi ønsker Hansson og Sandviken lykke til med satsingen.

Se bilder HER