Hordalandsfotball

Et herlig lokalfotballår

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Et herlig lokalfotballår

2018 har vært et spennende og artig fotballår for redaksjonen. Kort oppsummert, et herlig lokalfotballår. Redaksjonen har fått vært med på utrolig mye og vi kan love dere at 2019 ikke blir noe annet! Etter en rask opptelling, så har troppen med frivillige som er med rundt Hordalandsfotball levert ikke mindre enn bilder fra 300 kamper! I tillegg har vi hatt folk på noen og tretti arrangementer/treninger denne sesongen. Det betyr at vi nesten har vært på plass hver dag i 2018 i snitt. Et arbeid vi er stolte av å ha klart. Se albumene HER

Foto: Odd Løvset

I tillegg har vår utsendte medarbeider, Trond Gausemel, laget over 300 intervjuer. I løpet av året har han intervjuet mange lokale spillere, men han har også fått muligheten til å intervjue Drillo, statsminister Erna Solberg og idrettspresident Tom Tvedt. At folk liker intervjuene er det liten tvil om og årets video «hit» er Kennya Yaya Cordner hos Sandviken. Ikke mindre enn 30 tusen har sett dette intervjuet! Et enormt tall for en side som oss. Se intervjuet HER

Foto: Ariel Lillestøl

Gjennom året har siden vokst i takt med aktiviteten. Vi håper du bidrar med at den veksten fortsetter. I juli 2017 hadde vi akkurat passert 6000, mens vi nå er like oppunder 9000. Inviter en av dine fotballvenner til å like siden vår! Det vil være et verdifullt bidrag til det arbeidet vi holder på med. I tillegg er vi veldig takknemlig for den fantastiske mottakelsen vår målservice har fått. Vi gikk inn i året 2018 med 3000 som fulgte den og nå er det 5700 som er med. Det morsomme med tallene er at av disse er nesten 96% aktive brukere! Det betyr mye for oss at dere alle er med å bidrar til at denne siden forblir så god som mulig. Vi la opp siden med en adgangskontroll og det siste halvåret har det vært noen spamforsøk på siden. Takk til dere alle som har sendt oss meldinger og har rapportert brukere som spammer siden. Fortsett med å følge med og ikke gi tilgang til folk dere ikke kjenner eller er i tvil om, så blir det en fantastisk side i 2019 også.

Foto: Njål Arnar Johansen

I 2018 arrangerte vi også Vinterserie sammen med NFF Hordaland. Hele 71 lag deltok og vi syntes det er flott at Vinterserien fortsetter å leve i beste velgående. Nå er det kun en liten måned til Vinterserien 2019 sparkes i gang. I tillegg har vi hatt to flotte arrangementer sammen med lokalavisen BA. Kick-off foran sesongen og ikke minst lokalfotballgallaen i november. Da var også Scandic Bergen City med på laget. En flott helaften med et fantastisk oppmøte. Vi er klare for å gjenta de suksesskveldene også i 2019.

Foto: Odd Løvset

Vi ser også at det er mange som deler våre bilder. Det er kjekt at bildene vi tar er av interesse og dere ønsker å dele dem med venner og kjente. Uheldigvis er det litt for mange som deler bilder uten å oppgi fotograf eller Hordalandsfotball. For oss er det viktig at de som deler i det minste gjør det. Vi investerer mye tid og penger på å gjøre bildene så bra som mulig, så derfor ber vi dere alle å oppgi  hvor bildene kommer fra. Vår policy har så langt vært at spillere og klubber kan dele bildene privat eller på egen hjemmeside mot at de oppgir fotograf og Hordalandsfotball. Bildene kan ikke brukes kommersielt mot egne sponsorer eller i andre forbindelser uten samtykke. Ta kontakt med oss om du/dere lurer.

Foto: Odd Løvset

Neste år kan vi allerede røpe at vi kommer med en spennende nyhet vi håper dere liker. I tillegg holder vi på å se på planer om hvordan vi kan klare å dekke enda mer. Vi kan røpe at vi satser på å være med på enkelte bortekamper i 2019. Om dere ønsker oss med på bortekamp, så ta kontakt med oss når terminlisten er klar, så forsøker vi å spikre de turene tidlig. I løpet av neste uke kommer vi til å legge opp en liten spørreundersøkelse om hva dere som våre brukere ønsker dere mer av. Vi kan ikke rekke alt, da vi gjør dette frivillig på toppen av våre faste jobber, men vi kommer til å forsøke å få i gang noe av det dere ønsker basert på undersøkelsen.  Ellers er det bare å sende oss tips og tanker på odd@hordalandsfotball.no .

Vi vil takke hele fotballfamilien i Hordaland for samarbeidet, de hyggelige ordene, all hjelpen og gleden dere har gitt oss gjennom sesongen. Med det ønsker hele redaksjonen dere alle et godt nytt fotballår i 2019!

Redaksjonen Hordalandsfotball