Hordalandsfotball

Kick-off 2019

  • Odd Løvset
Foto: Trond Gausemel

Bli med på Kick Off til sesongen 2019.

Fredag 5.april inviterer vi sammen med lokalfotballavisen BA til Kick-off for sesongen 2019. Dørene åpner klokken 18.00, mens programmet begynner klokken 19.00 Vi kan love dere mange spennende nyheter denne fredagen som vi håper dere setter pris på. Seansen kommer til å bli sendt live på BA sin plattform mellom 19-21. Vi vil ha mange spennende gjester og overraskelser vi tror dere i fotballfamilien vil sette stor pris på.

Alt dette finner sted hos Dun’s Minibar i Kong Oscarsgate. Sett av datoen allerede i dag. Dere vil ikke gå glipp av denne kvelden. Vi kommer tilbake med mer innhold etterhvert. Antrekket for kvelden er klubbdrakt.

Arrangementet er gratis, men det er 20 års aldersgrense. Er det spørsmål ta kontakt med Odd Løvset, (odd@hordalandsfotball.no). Velkommen skal dere være.

Vi kommer med programmet så fort det er klart. Følg også med på arrangementet på vår Facebookside HER