Hordalandsfotball

Solid Fana seier

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Fana IL Fotball – Fjøra Fotballklubb 6-0

Lurifax Support fekk følgjande kampanalyser:

Fana trenar Ørjan Håland: Strålande angrepsfotball hvor vi skaper og utnytter rom i lengderetning. Kjekt å se et lag som jobbet sammen og skapte gode avstander til hverandre både offensivt og defensivt. Fjøra kommer nok til å bli tøffere å møte til seriestart, men vi tar uansett med oss den positive opplevelsen.

Fana spelar Simen Brekkhus: Fana var eit par hakk kvassere enn Fjøra idag, stillingen blei 6-0. Fjøra kom til noken halvsjanser mot slutten ellers meget god kamp av Fana som traff på det meste dei prøvde på.

Fjøra trenar Jens-Ivar Nilsen: I dag fikk vi en lærepenge. Taper 6-0, og resultatet sier sitt. Vi henger godt med i 15-20 minutter, men etter at det blir 2-0 klapper vi sammen. Vi er for seine i press og mangler struktur defensivt. Blir løpende etter omtrent i hele kampen. Det mest positive med kampen er at vi ikke tapte poeng og at vi faktisk fikk endel svar vi tar med oss videre.