Hordalandsfotball

Lokalfotballtipset 26.5

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset


Da er vi klar for nok en runde i lokalfotballtipset. Vi har mange finaledeltakere på plass. I dette skjema må også navn legges inn, men kun vinneren vil bli presentert.

Dagsvinnerne går videre til finalen og her er det flotte premier å vinne. Vinneren søndag 26.mai vinner et gavekort på 500,- fra Norsk Tipping. Du må være 18 år for å kunne få premien i denne konkurransen. Det er gratis å delta

Støtt opp om din lokale klubb. Bli grasrotspiller hos din klubb og lever gjerne spillet gjennom oss. Vi er kommisjonær for Norsk Tipping og ved at du leverer dine spill gjennom denne siden, så støtter du vårt arbeid med å dekke Hordalandsfotballen som vi gjør. Lever HER

Disse er finaleklare til den 26.mai:
Jon Petter Berg
Anders Vik
Knut Økland
Robin Skjelanger
Ørjan Abelsen
Hilde Strønen Røttingen
Rune Misje
Eirik Pettersen
Bård Grønhaug