Hordalandsfotball

Oddstips 10.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset

I dag satser vi på norsk Eliteserie, nemlig Odd – Stabæk. Odd holder seg fortsatt i toppen av Eliteserien, á poeng med Bodø/Glimt og bare fire poeng bak Molde på førsteplass.

1. Odd – Stabæk Over 2,5 mål 1.omgang . Odds 6.50
Dette blir en viktig kamp for Odd laget om de vil holde følge i toppen og kanskje avansere til andre plassen. Stabæk ligger like over kvalik plassen i bunnen av samme serie. Etter en dårlig start på sesongen har det kommet seg noe , men fortsatt har de til gode å vise stabilitet. Vi satser på en vri i dag og tipper at det scores over 2,5 mål i første omgang. Dette gir 6,50 i odds og bør være en god mulighet til å få med seg noe gevinst.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrot mottaker når du tipper eller kjøper Lotto. Gå inn på lenken under her der det står SPILL HER når du skal sette dine Odds. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball. Lykke til.

I dag er det også penger å hent på Lotto. Ca 28.millioner kroner venter enevinneren denne onsdagen. Klikk deg inn under for å spille.