Hordalandsfotball

Oddstips 11.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er ikke det helt den store susen over oddsutvalget en torsdag midt i juli, men noen lysglimt er det. En kamp i Norsk Tipping ligaen er det å finne.

1. Frigg – Lokomotiv Oslo U 3.80
Frigg spiller mot Lokomotiv Oslo denne torsdagen. Frigg er favoritter til kampen. Vertene er på 5.plass på tabellen, mens Lokomotiv Oslo er å finne på en 10.plass. 2,05 på hjemmeseier og 2,45 på borteseier, 3,80 på uavgjort. Sist møte andre juni endte med 5-0 til Lokomotiv Oslo, så helt opplagt er ikke hjemmeseieren. Den tidligere Vareggspilleren Skage Simonsen Leland har tatt seg en sommerjobb i Lokomotiv Oslo i påvente av fortsatt studier i USA til høsten. Vi satser på at han klarer å lage mål og at Lokomotivet får med seg minst et poeng i en vanskelig bortekamp. 3, 80 i odds på U kan gi en pen gevinst.

Vi setter 200,- på spillet.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrot mottaker. Når du setter dine odds, tipper eller leverer Lotto. Bruk lenken under og trykk på SPILL HER , så støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid også. Lykke til

Om du føler hellet er med deg, så er det bare å ta seg et rolig Flaxlodd også denne torsdagen. Kanskje det er dagen for Flax!