Hordalandsfotball

Oddstips 7.juli

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Odds søndag 7 juli

Da er vi kommet til det store finaleoppgjøret i kvinnenes VM i fotball.

USA møter Nederland i dette oppgjøret. USA har vært meget gode så langt og er klar favoritt til 1,39 i odds på hjemmeseier. Det er hele 6,8 i odds på seier til Nederland og 4,1 i odds på uavgjort. Selv om hjemmelaget er så klare favoritter så finnes det muligheter til å finne noen gode spill likevel.Nederland vil nok ikke gi seg så lett når de først er i finalen. Derfor går vi for varianten begge lag scorer i andre omgang til 4,00 i odds. Det burde absolutt være en logisk kamputvikling i en finale.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker. Gå inn på lenken under og trykk på SPILL HER når du setter dine odds eller leverer dine lotto kuponger. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball. Lykke til.