Hordalandsfotball

Fotballgalla 2018!

Fotballgalla 2018!

Årets begivenhet

– lokalfotball avslutning 3.november, Scandic Bergen City Håkonsgaten

BA, Scandic og Hordalandsfotball inviterer fotballfamilien til årets fotballgalla på Scandic Bergen City Håkonsgaten lørdag 3.november klokken 19.00.  Trener og kaptein for klubbene i 2.- og 3.divisjon damer og 3-, 4- og 5.divisjon menn inviteres til begivenheten. I tillegg er det rundt 500 plasser tilgjengelig for klubber/spillere å kjøpe. Billettene blir snart lagt ut for salg.

Følgende priser skal deles ut
# Årets trener (2 priser)
# Årets vertskap
#Årets frivillig
# Årets Fair Play
# Årets Lag/Klubb
# Årets Dommer
# Årets Hederspris
# Årets spiller
# Årets sosiale medieklubb
# Årets videosnutt

Prisene blir delt ut i disse klassene, og prisene gjelder divisjonene som er nevnt over. En jury bestående av Rune Eriksen (Nyhetsredaktør, BA), Per Kolstad (BA), Bernt-Erik Haaland (BA-sporten), Hilde Rosvold (Scandic)  og Odd Løvset (Hordalandsfotball)  avgjøre hvem som vinner. I kategorien Årets Dommer vil også leder av kretsens dommerkomité, Petter Toppe.

Kriteriene for de ulike klassene og hvordan gi ditt bidrag:

# Årets trener (2 priser)
Her vil tre trener hos herrene og hos damene bli nominert til årets trener. For å bli nominert har du gjerne ledet en klubb som har overrasket, imponert motstanderne eller juryen gjennom sesongen.

# Årets vertskap
Her vil komiteen jobbe aktivt med å høre med lagets kapteiner om hvilke klubber som har imponert som vertskap denne sesongen. Er du en god vert? Da kan denne klassen være for akkurat din klubb. Tre klubber blir nominert.

#Årets frivillig
Det er mange aktive frivillige, så her burde det vært mange priser. Vi har derimot kun en pris dette året. Vi ber klubbene eller privatpersoner sende en mail til galla@hordalandsfotball.no eller galla@ba.no for å tipse om kandidater. Husk ditt fulle navn og kontaktinformasjon. I tillegg må du skrive en kort beskrivelse om hvorfor akkurat din kandidat fortjener denne prisen. En pris. Fristen for innspill er 14.oktober

 # Årets Fair Play
Her ønsker juryen innspill hele sesongen igjen hvor en klubb, et lag eller en enkeltspiller fortjener Fair Play prisen. Har du forslag, så send en mail til galla@hordalandsfotball.no eller galla@ba.no . Husk ditt fulle navn og kontaktinformasjon. I tillegg må du skrive en kort beskrivelse om hvorfor akkurat din kandidat fortjener denne prisen. Fristen for innspill er 14.oktober.

# Årets Lag/Klubb
Her kan lagene som deltar i konkurransen spille inn til oss det de mener er årets lag. Er det en klubb som har prestert over evne, har mye positivitet rundt egen klubb, skaper blest om seg selv på grunn av positiv omtale? Har du forslag, så send en mail til galla@hordalandsfotball.no eller galla@ba.no . Husk ditt fulle navn og kontaktinformasjon. I tillegg må du skrive en kort beskrivelse om hvorfor akkurat din kandidat fortjener denne prisen. Fristen for innspill er 14.oktober. Tre klubber blir nominert.

# Årets Dommer
Har du et dommernavn som skaper en god tone på banen, er smilende og får gjennomført kampen med stil?  Dette gjelder dommere som i sitt daglige har sitt virke å dømme i divisjonene nevnt over. Tre kandidater blir nominert. Juryen vil bli utvidet med en fra dommerkomiteen i NFF Hordaland til å avgjøre vinneren. Har du forslag, så send en mail til galla@hordalandsfotball.no eller galla@ba.no. Husk ditt fulle navn og kontaktinformasjon. I tillegg må du skrive en kort beskrivelse om hvorfor akkurat din kandidat fortjener denne prisen. Fristen for innspill er 14.oktober.

# Årets Hederspris
Juryen vil finne en kandidat som fortjener denne hedersprisen. Har du forslag, så send en mail til galla@hordalandsfotball.no eller galla@ba.no . Husk ditt fulle navn og kontaktinformasjon. I tillegg må du skrive en kort beskrivelse om hvorfor akkurat din kandidat fortjener denne prisen. Fristen for innspill er 14.oktober.

# Årets sosiale medieklubb
Er din klubb aktiv på sosiale medier? Juryen følger gjennom sesongen med på sosiale medier og leter etter de klubbene som fortjener å kjempe om en pris. Vi ser på Facebook, Twitter og Instagram i denne omgang. For å bli med i kategorien, så må klubbene være aktive på disse mediene. Vi ser på aktivitetsnivået og hva som legges ut. Det er ikke et krav at en må bruke alle de tre nevnte sosiale mediene. Tre klubber blir nominert

#Årets videosnutt
Send inn din beste videosnutt. Har dere en festlig målfeiring, er det et herlig jubelrop i garderoben etter seier, en drømmescoring eller annet som fotballfamilien i Hordaland fortjener å få med seg? Send din videosnutt til galla@hordalandsfotball.no eller galla@ba.no. Husk ditt fulle navn og kontaktinformasjon. Tre kandidater nomineres til prisen. Ved å sende inn forslag, så samtykker du også med at arrangørene BA, Scandic og Hordalandsfotball kan bruke disse videoene mot kreditering.

# Årets spiller
Her vil juryen søke råd hos de ulike kapteinene på lagene, samt legge vekt på egne erfaringer fra alle de kampene juryen vil dekke. En person plukkes ut som vinner i sin avdeling  og får prisen Årets Spiller.

Bli med å feire bredden i lokalfotballen du også!