Hordalandsfotball

Florø økte i avdeling 8

  • Odd Løvset

Florø slet lenge med å avgjøre kampen borte mot Sotra. Tilslutt vant laget til Terje Rognsø med 3-1. Klubben har dermed fått en luke på fire poeng ned til Varegg.

Gjestene fra Florø startet kampen best og laget tok ledelsen ved Stefan Aase etter gode 20 minutter. Etter dette kom Sotra mer inn i kampen og Sotras spydspiss Kristoffer Snekkevik ordnet balanse i regnskapet. Den stillingen stod seg til pause.

Etter pause ble det litt mer temperatur i kampen. 10 minutter ut i omgangen fikk Sindre Forland Paulsen gult kort etter å ha kjeftet og smelt mot linjedommeren da han mente han burde hatt frispark. Han hadde tydeligvis ikke klart å roe seg ned, for da dommeren for trejde gang forsøke å roe han og Florø spilleren Christer Husa kom dagens andre gule. Ikke veldig rutinert av Sotra spilleren.

Dermed ble det en meget vanskelig oppgave for vertene. Laget til Tony Ågotnes jobbet godt og Florø spillere ble mer og mer frustrerte. En corner fra Stefan Aase gjorde forandringen. Ballen så ut som den gikk rett i mål. På bakerste stolpe stod Husa og fikk pannen på denne. Like etter scorer Stefan Aase vinnermålet i kampen.

Florø vinner dermed kampen og klubben tar med seg tre viktige og vanskelige poeng på Straume.