Hordalandsfotball

Lyngbø snudde etter pause

  • Odd Løvset

Lyngbø snudde etter pause

Voss hadde ledelsen til pause etter at den hjemvendte sønn Maid Memic ordnet 1-0 til gjestene etter småsuspect forsvarspill av Lyngbø. På slutten av omgangen kom vertene mer med i oppgjøret. Likevel stod ledelsen seg frem til pause.

Etter hvilen var det klart at Lyngbø ville ha noe ut av kampen. Klubben løp mer og stemmen til keeper Ronny Haraldseid gikk i ett sett. Det gjorde han rett i. Etter hvilen ropte han ikke få ganger på å få stopperne foran keeper til Voss på dødball. Det var det som skulle til for at de grønnkledde scoret. Før
Marcel Eltawafshy hadde touched ballen hørte vi allerede «der sitter den». Så rett, så rett. Dermed stod det 1-1. Scoringen ga vertene mer bensin, mens Vossespillerne begynte å se slitne ut.

Med kun 5 minutter igjen på klokken kommer kampens bestemmende minutt. Voss kommer alene igjennom med to spillere mot Haraldseid i Lyngbø målet, men keeperen redder mesterlig. Lyngbø tar kontringen og lynspissen Fredrik Fotland Nilssen setter inn 2-1 til vertene på en lobb.

Like før full tid er samme mann på plass igjen. Han vinner en løpeduell med Voss sin keeper og ruller inn 3-1.

Hjemmelaget klatret til en tredjeplass og klubben har imponert etter opprykket, mens Voss sliter med å komme helt i gang denne sesongen.

Bilder kommer fredag på Facebooksiden.