Hordalandsfotball

BFK-cup 2019

  • Odd Løvset
Foto: Barlia FK

BFK-cup Bergen 2019 ble arrangert av Barlia Fotballklubb i Vestlandshallen i Bergensist helg. Til årets turnering stilte 16 lag til start i Vestlandshallen i Åsane. Cupen hadde med lag fra flere steder i Hordaland, men det var arrangørlaget med utgangspunkt i Barlia på Stranda (Sunnmøre) som gikk av med seieren.

Finalen ble en jevn match mellom Barlia FK og Remember the Titans, som til slutt endte 3-2 til Barlia. I bronsefinalen vant jentelaget Bitches 8-4 over Bergen Eiendomsdrift.

Årets spiller (MVP) ble Martin Mjelde Tysse (Barlia FK). Årets toppscorer ble David Wolfe fra Remember the Titans. Han scorte 13 mål.

Årets lag:
Jakob J. Thor Straten (keeper) (Bitches).
Robin Eriksen (Barlia FK)
Andreas Risnes (Bitches)
Martin M. Tysse (Barlia FK)  
David Wolfe (Remember the Titans)-Barlia Fotballklubb feirer 25 år i 2019, og kva passa vel betre enn å feire jubileumet med cupseier i vestlandshovudstaden, seier Joakim Sørå, som var med å starte klubben som 10 åring i 1994. -I mai reiser vi til Berlin og skal feire 25 årsjubileumet med blant anna kamp mot sjømannskirka og vi skal se fotballkamp på Olympiastadion. -Det blir ein høydare, avsluttar Sørå.