Hordalandsfotball

Lysekloster slo Sandviken

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Lysekloster sikret seg en 2-0 seier mot Sandviken i årets første treningskamp. Grunnet kaldt og godt vær, så måtte kamepn flyttes fra Stemmemyren til en flott og grønn bane på Nore Neset.

Den første omgangen var en jevn affære, med et lite overtak til Ruben Hetleviks menn. Det stod likevel 0-0 til pause. Etter hvilen startet Sandviken veldig bra og hadde en kjempemulighet til å ta ledelsen. Det gjorde de ikek og ble straffet like etter. Martin Pedersen og Simen Næss scoret to kjappe for Lysekloster. Etter dette hadde begge lag sjanser til mål, men flere ble det ikke.

Dermed endte det med en grei og kontrollert seier til Lysekloster. Sandviken spilte likevel en god kamp i perioder mot en av favorittene i 3.divisjon avdeling 4. Sandviken har som mål å rykke opp denne sesongen og klubben var fornøyd med denne gjennomkjøringen.

Se bilder fra kampen HER