Hordalandsfotball

Lagfest på gang?

  • Odd Løvset
Foto: Eirik Gudmundsen

Hordalandsfotball signerte tidligere i år en avtale med Bargruppen. Avtalen gir også din klubb muligheten til å arrangere klubbfest eller sommeravslutning på Duns Minibar/Dark & Stormy i Kong Oscarsgate 12. Alle klubbene i Hordaland kan få låne lokalene gratis til sine arrangement. Stedet har en aldersgrense på 20 år.

Her blir det lagt til rette for en hyggelig og sosial kveld, enten i det flotte uteområdet til Dark & Stormy eller hos Duns Minibar. Vertskapet kan også fikse mat til dere etter avtale eller gi dere tilgang til bruk av grillen.

For å avtale din klubb sitt arrangement, så ta kontakt med Adrian Temporale på 921 32 900 eller send en e-post til adrian@bargruppen.no

Bildene er hentet fra Kick-off 2019 som Hordalandsfotball arrangerte sammen med lokalavisen BA.

Foto: Hordalandsfotball