Hordalandsfotball

Lokalfotballtipset

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Da er vi klar for femte runde i lokalfotballtipset. Vi har fire vinnere på plass. I dette skjema må også navn legges inn, men kun vinneren vil bli presentert.

Dagsvinnerne går videre til finalen og her er det flotte premier å vinne. Vinneren søndag 26.mai vinner et gavekort på 500,-. Du må være 18 år for å kunne få premien i denne konkurransen. Gratis å delta

Støtt opp om din lokale klubb. Bli grasrotspiller hos din klubb og lever gjerne spillet gjennom oss. Vi er kommisjonær for Norsk Tipping og ved at du leverer dine spill gjennom denne siden, så støtter du vårt arbeid med å dekke Hordalandsfotballen som vi gjør.

Oppgjøret Hausvik – Hovding spilles på Hovding sin hjemmebane. Dette til info.


Disse er finaleklare:
Robn Skjelanger
Jon Petter Berg
Anders Vik
Ukjent