Hordalandsfotball

Oddstips 15.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset

Noe norsk i dag , men ikke akkurat de beste odds på de. Derfor snur vi oss mot Skottland og ser på kvalifisering til Europaligaen. Rangers møter Midtjylland hjemme i returkampen etter å ha slått de 4-2 i Danmark. Det burde være en grei seier for Rangers hjemme og man får ikke mer enn 1,60 på hjemmeseier. U gir 3,75 og B 4,10.

Vi kombinerer hjemmeseier i Rangers kampen med Spartak Moskva mot Thun. Første oppgjøret ble borteseier til Spartak 3-2 og vi tror de klarer å vinne hjemme i Moskva også. Det gir 1,50 på hjemmeseier , 4,05 på U og 4,50 på B.

Kombinasjonen på de to kampene gir 2,4 i odds. Kanskje ikke all verden , men poenget er å vinne , ikke bare de store odds bombene. Da får man heller legge litt mer i innsatsen.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker. Bruk portalen under der det står SPILL når du setter dine spill eller tipper eller leverer Lotto. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Jakter du litt Flax i hverdagen?