Hordalandsfotball

Oddstips 16 august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Eirik Gudmundsen

Både onsdagens forslag og torsdagens forslag gikk inn så det suste. Optimistiske prøver vi å toppe dette i dag også. Bare en norsk på menyen , og den tar vi med.

1. Tiller – Steinkjer H (hcp 0-1) H 1.54
Norsk 3 div i Trøndelag, Tiller mot Steinkjer. Dette er et oppgjør mellom nr 5 pg nr 14 på tabellen. Tiller med 26 poeng og Steinkjer med 8. Steinkjer har gått på noen solide tap i sommer og vi tror ikke det blir bedre her. Oddsene er 1,20 på H, litt for lite for oss , derfor satser vi på et handikap spill her at Steinkjer starter med 0-1, og at Tiller vinner. Det gir 1,54 i odds på H.

2. Bayern München – Hertha Berlin H (hcp 0-1) H 1.40
Med ønske om noe bedre odds så kombinerer vi denne med et annet handikap spill , Bayern Munchen mot Herta Berlin. Bayern klare favoritter til 1,13 i odds på H. Bayern har ikke tapt på sine syv siste hjemmekamper og vi tror ikke de gjør det her heller. Men vi ønsker bedre odds og spiller på handikap 0-1 til full tid og det gir 1,40 i odds på hjemmeseier.

Til sammen gir dobbelen 2,16 i odds. Dette burde være rimelig sikkert. Doble innsatsen sin bør være god butikk. Det er hva man satser som sier noe om hva man får igjen.

Husk klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker. Gå inn på lenken under der det står SPILL og sett dine odds , tipping eller Lotto. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid

Det er en megapott i lotto i kveld. Over 700 millioner til en enkeltvinner. Skal du ha muligheten, så må du levere en rekke.