Hordalandsfotball

Oddstips 17 august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset

Gårsdagens odds gikk ikke helt inn, da Bayern Munchen skuffet med bare uavgjort mot Herta Berlin. Tiller derimot gjorde jobben i denne dobbelen.Men ny dag og nye muligheter.

I dag ser vi på Premiere League og prøver oss på en dobbel.

Aston Villa mot Bournemouth. H 2,25 , U 3,40 og B 2,95. Aston Villa er tilbake i det gode selskap , og vi tror de tar sin første hjemmeseier denne sesongen . De måtte gi tapt borte mot Tottenham sist helg , men det var nok forventet av de fleste. Bournemouth klarte bare uavgjort mot nyopprykkede Sheffield United , men vil nok bite i fra seg ut over i sesongen.

Norwich City mot Newcastle. H 2,12 , U 3,30 og B 3,30. Norwich fikk det hardt i åpningskampen mot Liverpool som forventet , men viste gode takter og vi tror de drar denne i land på hjemmebane. Begge lagene tapte sine åpningskamper , men vi tror hjemmelaget tar alle tre poengene.Denne dobbelen gir 4,77 i odds. Vi satser på at de nyopprykkede lagene tar en del poeng i starten av sesongen.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du setter dine odds , tipper eller leverer Lotto. Gå inn på lenken under der det står SPILL når du leverer , da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Under finner dere forslagene til en liten tippekupong også denne lørdagen.

Det er selvsagt litt penger i potten på Lotto denne lørdagen. Sjekk