Hordalandsfotball

Austevoll mot opprykk

  • Odd Løvset
Foto: Ann-Kristin Røsbø

Austevoll er suverene i 5.divisjon avdeling 2 denne sesongen. Med Tord Harlad Skår tilbake i form blir det mål. Han har 29 mål denne sesongen, men vi skal huske at to av lagets 16 kamper har Austevoll fått 3-0 som resultat da motstanderen ikke har møtt opp. Laget slo Fana 2 med 3-1 lørdag.

Bak er det derimot full spenning. I det voldsomme regnværet på lørdag slo Mathopen naborivalen Vadmyra med 3-2. Kristoffer Larsen scoret to mål og er oppe i 28 mål på sine kamper. Et imponerende antall scoringer det også. Klubben har to poeng ned til Søfteland og tre poeng til Vadmyra etter helgens kamper. Søfteland dro i land en seier mot Bønes fredag. Den kampen endte 2-1.

Tornado Bergen fortsetter å klatre på tabellen. Laget slo Vaksdal med 6-2, men laget kan neppe blande seg inn i opprykkskampen, selv om de vinner hengekampene sine. Juristforeningen fikk en liten opptur fredag da klubben slo Bjarg 2 med 1-0. Dermed kom laget seg vekk fra sisteplassen i avdelingen. BI Bergen røk med 1-2 hjemme mot Fitjar. Stord klubben som fikk plassen i løpet av vinteren, ser ut til å klare å holde seg i divisjonen om de klarer å holde på denne formen.