Hordalandsfotball

Bjarg låner tabelltoppen

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Bjarg tok tilbake tabelltoppen fra Åsane 2 etter 4-2 hjemme mot Osterøy lørdag. Larsson, Løwø, Søvik og Hafsås nettet for Torbjørn Birkelunds menn, mens Vevle og målmaskinen Kleppe scoret for Osterøy. Dermed er det nok en rekke spente spillere i Bjarg som håper på hjelp fra Gneist kommende tirsdag da de er verter for Åsane 2.

Arna-Bjørnar fikk det tøft borte mot Flaktveit i poengnød. Det endte derimot med en 2-1 seier til de røde og svarte. Gravdal og Mjelde Tysse scoret. For vertene var det Thorn som nettet. Gjestene klatrer til en tredjeplass og har en viss heng på tabelltoppen, mens Flaktveit sliter med å få hentet hjem poengene de trenger for å overleve i divisjonen.

Sund tok et sterkt poeng sist mot Åsane 2, mens de fulgte det hele opp denne helgen med å slå formsterke Loddefjord med 3-1 hjemme. Sangolt, Ågotnes og Nymark nettet for Sund, mens Zachariassen scoret for Loddefjord. Fredag fortsatte Tertnes vinnerformen. Laget slo til med 2-0 borte mot Smørås.

Bildet hentet fra Arna-Bjørnar – Osterøy litt tidligere denne sesongen