Hordalandsfotball

Hjemmeseier i bunnoppgjør

  • Odd Løvset
Foto: Karoline Forselius

Hjemmeseier i bunnoppgjør
Rekruttlaget til Fana var det førende laget borte mot Juristforeningen, men som vi alle vet er det mål som teller i fotball.

Tekst: Henrik Sunde

Og målene uteble for guttene fra Nesttun. Fana 2 hadde flere skåringsmuligheter og styrte banespillet i første omgang. Deres største sjanse kom etter 34 minutter, da Tahina Nirina Andrianaivoravelona ble spilt vakkert igjennom av kaptein Mathias Hjortland Vike. Men Andrianaivoravelona traff ikke nettmaskene. Like etter fikk Alexander Skadal Kyrkjeeide en ny stor sjanse til å gi bortelaget ledelsen, da han kippet ballen over målvakten, men de kommende næringslivstoppene fikk avverget på sterk. Dermed endte første omgang 0-0.

Effektive jurister
Der Fana brente sjanse på sjanse var juristene mer effektiv, og det så ut til at hjemmelaget brukte pausen godt. Etter 47 spilte minutter kom et strøkent innlegg fra høyre, på bakerste stolpe stanget Sigurd Fjærtoft-Andersen de hvitkledde i ledelsen. Skåringen ga hjemmelaget momentum, og utover i omgangen produserte de flere gode muligheter, men ytterligere  nettkjenninger uteble.

Mot slutten av kampen jaget Fana 2 utligning, men juristene var aldri særlig truet. Kampen endte dermed 1-0, og Juristforeningen tar tre livsviktige poeng i bunnstriden i 5.divisjon avdeling 2.

Se album fra kampen på Facebook HER