Hordalandsfotball

Oddstips 16.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Eirik Gudmundsen

Et brukbart utvalg kamper på en mandag og i dag ser vi til svensk fotball i Allsvenskan.

1. Djurgården – Helsingborg (hcp 0-1) H 1.82
Djurgården møter Helsingborg IF hjemme. De er nummer 2 og 11 på tabellen. Djurgården har vunnet 7, 3 uavgjorte og 1 tap på hjemmebane denne sesongen. Helsongborg har ikke vunnet på noen av sine 6 siste bortekamper. Oddsen fordeler seg slik: H 1.25, U 4.65 og B 9.00. Litt lave odds dette så vi går for et handikapspill der Helsingborg starter med 1-0 og Djurgården til slutt vinner. Det gir 1,82 i odds.

2. Eslilstuna – Elfsborg B 1.88
Vi plukker en kamp til , AFC Eskilstuna mot Elfsborg. Eskilstuna ligger nest sist på tabellen med 14 poeng, Elfsborg ligger på 9.plass med 28 poeng. Eskilstuna har tapt sine tre siste kamper, mens Elfsborg har ikke tapt på sine 4 siste. Oddsen fordeler seg slik: H 3.60, U 3.10 og B 1.88. Vi tror at Elfsborg tar denne borteseieren til 1.88 i odds.

Samlet odds på disse to kampene blir 3.42. Det gir en pen gevinst . Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du tipper , leverer odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ut pottene som ligger foran oss denne uken.