Hordalandsfotball

Oddstips 18.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset

Mye bra utvalg på odds menyen i dag med både norske kamper , Champions League gruppespill og annet knask. Vi ser derimot på Norsk OBOS-liga.

1. Sandefjord – Strømmen H 1.40
Et oppgjør mellom nummer 4 og nummer 14 på tabellen med henholdsvis 46 og 17 poeng. Strømmen har ikke vunnet på sine 6 siste kamper, tre uavgjort og tre tap. De har bare vunnet en bortekamp denne sesongen. Oddsen fordeler seg slik: H 1.40, U 4.10 og B 5.60. Her tror vi det blir en klar hjemmeseier til Sandefjord.

2. Aalesund – KFUM Oslo U 3.85
Vi tar med en kamp til fra OBOSligaen, Ålesund mot KFUM Oslo. Et oppgjør mellom nummer 1 og 4 på tabellen. Aalesund har ikke tapt på 15 hjemmekamper, og vunnet alle oppgjør på Color Line stadion så lang i år. Oddsen fordeler seg slik: H 1.53, U 3.85 og B 4.50. Hvis noen skal ta poeng fra Ålesund må det bli KFUM og vi tror på en uavgjort her.

Samlet odds på disse to kampene blir 5.39. Det kan gi en pen gevinst om den går inn. Kampstart begge kamper kl 1800.

Husk å sette klubben i ditt hjerte når du tipper , leverer odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

I dag er det en storpott på gang i Lotto.