Hordalandsfotball

Oddstips 19.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset

Mye bra på langodds menyen i dag også. Vi ser til EuroLeague og gruppespillet der.

1. FC København – Lugano (Begge scorer) 1.90
Første kamp er FC København mot Lugano fra Sveits. Begge lag har tapt sine tre siste kamper og det er vel en grunn til at de er der de er i torsdagsligaen. Oddsen på kampen er: H 1.50, U 3.80 og B 5.50. Vi har tro på at FC København tar dette i land, men odds til 1,50 er litt lite så vi prøver oss på begge lag scorer i denne kampen til 1,90 i odds.

2. Eintracht Frankfurt – Arsenal
Vi tar med en kamp til, Eintracht Frankfurt – Arsenal . Begge lag har hatt en litt ruskete start på sesong åpningen, selv om de pleier å levere bra nivå i sine hjemlige serier. Frankfurt har vunnet sine 5 siste hjemmekamper . Men vi tror det blir en tøff oppgave for tyskerne å vinne denne. Oddsen fordeler seg slik: H 2.80, U 3.30 og B 2.20. Vi tror Arsenal vinner denne og kombinert med første kamp gir det 4.18 i odds. Kampstart begge kamper kl 1855.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du tipper , leverer odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er snart helg og nye potter er på vei. Sjekk ut: