Hordalandsfotball

Oddstips 27.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset

Ny stor sportshelg på trappene, men først noen tips man kan få med seg på en fredag. I dag skal vi se på til England for spillet. Vi satser denne dagen på systemspill.

1. Fulham – Wigan U 4.00
Første kamp er Fulham mot Wigan Athletic. Fulham rykket ned fra Premier League sist sesong og har slitt med å markere seg så langt i denne divisjonen. De ligger på 12.plass med 12 poeng, Wigan ligger på 19.plass med 8 poeng. Tap og uavgjort har vært melodien for begge lag så langt i serien. Oddsen fordeler seg slik: H 1.45, U 4.00 og B 5.10. Her satser vi på en ny U til 4.00 i odds. Den kan kjøres alene eller i et system.

2. Stoke – Nottingham Forest B 2.70
Neste kamp er Stoke mot Nottingham Forest. Stoke ligger på nestsisteplass med 2 poeng, Nottingham på 6.plass med 15 poeng og det etter 8 serierunder. Nottingham Forest har ikke tapt borte denne sesongen. Oddsen fordeler seg slik: H 2.25, U 3.15 og B 2.70. Her går vi for B til 2.70 selv om Norsk Tipping har tro på Stoke.


3. Blackpool – Lincoln City H 2.15
Siste kamp er Blackpool mot Lincoln City. Nr 6 og 10 på tabellen med 16 og 13 poeng. Lincoln har ikke vunnet på sine 5 siste kamper. Og heller ikke på sine 5 siste bortekamper. Oddsen fordeler seg slik: H 2.15, U 3.10 og B 2.75. Her går vi for H til 2,15 i odds.

Samlet odds på våre tips på de tre kampene gir 23,22 i odds. Mange valgmuligheter her med brukbare odds på alle kampene. Vi velger system der man kan ha to av tre riktige og fortsatt få premie. Klarer man alle tre gir det en bra uttelling.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du tipper , leverer odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn . Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er store penger å hente i fredagens pott i Viking Lotto.