Hordalandsfotball

Oddstips 28.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset

Det ble noen pene kroner for de som spilte kombinasjonene vi presenterte til systemspill. Mange kamper å velge mellom på en lørdag i september. I dag ser vi engelsk Premiere League og der finner vi noen godbiter.

1. Bournemouth – West Ham H 2.40
Bournemouth møter West Ham hjemme. Nummer 6 og nummerr 5 på tabellen så langt i sesongen. Begge har kommet bra i gang og det kan nok bli et jevnt oppgjør. Men vi tror hjemmebane fordelen for Bournemouth vipper det deres vei. Oddsen fordeler seg slik: H 2.40, U 3.45 og B 2.70. Kampstart kl 1600.

2. Chelsea – Brighton H 1.45
Neste kamp vi ser på er Chelsea – Brighton & Hove Albion . En trøblete start for begge lag der de ligger på 11 og 15 plass i serien. For Brighton er det vel noenlunde normalt , men ikke for Chelsea. De må begynne å plukke poeng mer regelmessig nå for å henge med lagene på øverste del av tabellen. Oddsen fordeler seg slik: H 1.45, U 4.25 og B 7.25. Vi tror det blir en seier til hjemmelaget her selv til beskjedne 1.45 i odds.


3. Tottenham – Southampton H 1.42
Vi tar med en kamp til Tottenham mot Southampton. De er henholdsvis nr 7 og nr 13 på tabellen. Tottenham har hatt en elendig start på sesongen , i forhold til sist sesong burde man forvente at de lå helt i toppen men den gang ei. Southampton har gjort det brukbart og vunnet fire bortekamper, to av de var i Liga cupen. Oddsen fordeler seg slik: H 1.42, U 4.25 og B 7.25. Her forventer vi seier til Tottenham til 1.42 i odds. Vi prøver oss på systemtipping igjen med to av tre kamper rett gir gevinst. Går alle inn gir det en pen gevinst og med bedre sikkerhetsmarginer enn vanlig. Man kan selvsagt kjøre den som en vanlig trippel også for enda bedre odds. Kampstart alle kamper kl 1600.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du tipper , leverer odds eller Lotto. Bruk lenken under her der det står SPILL når du leverer inn. da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Levere en Tippekupong denne lørdagen`Sjekk ut Arne Scheie sin tips