Hordalandsfotball

Toppkampen endte med borteseier

  • Odd Løvset
Foto: Karoline Forselius

Toppkampen endte med borteseier

Løv-ham og Olsvik møttes til toppkamp fredagskveld, der stakk bortelaget av med seieren.

Tekst: Henrik Sunde

Hjemmelaget startet kampen best. De styrte store deler av banespillet og hadde flere fine sjanser til å ta ledelsen, men nettkjenningene uteble for løvene. Istedenfor tok Olsvik ledelsen mot spillets gang. Etter et frispark og litt klabb og babb i feltet endte ballen opp hos Awus Kyei-Mensah, han lukket øynene og banket til. 0-1 på Fyllingsdalen stadion. Noe som også ble pauseresultatet.

Tidlig Løv-ham-skåring ga håp
Løv-ham gikk ut i 100 etter pause og presset på for nettkjenning. Etter 53 minutter kom den etterlengtede skåringen for vertene. Petter Knudtsen fosset oppover venstrekanten før han elegant rullet ballen 45 grader ut til Andreas Nordstrøm Wik. Han hadde få problem med å kvittere ut skåringen. Men Løv-ham fikk seg fort en nesestyver igjen. 56 minutter var spilt da Tobias Ellertsen dunket til fra rundt 20 meter, og vips så var bortelaget i føringen igjen.
I resten av kampen presset Løv-ham på for en ny utligning, men bortelaget imponerte stort med glimrende forsvarsspill. Dermed endte det 1-2 på Fyllingsdalen stadion, og Olsvik er i førersetet til å rykke opp sammen med Sædalen/Kringlebotn til 5.divisjon.