Hordalandsfotball

Bjarg holder stand

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Bjarg tok en meget viktig seier på Åstveit mot Tertnes lørdag. Det var en tett og jevn kamp mellom klubbene, men et fantastisk mål av unggutten  Jonas Kristiansen Wolfgang. Dermed topper klubben tabellen med tre poeng til Arna-Bjørnar med kun to runder igjen. Bjørnene vant 2-1 hjemme mot Gneist lørdag.

Åsane 2 skal spille borte mot formsterke Osterøy denne søndagen. Vi har en på plass på kampen. Neste søndag møtes Åsane 2 – Arna Bjørnar, slik at alt kan bli avgjort på Myrdal den dagen.

I bunnen tok Flaktveit tre viktige poeng. Fem minutter på overtid dukket Jørgen Bjelland opp og avgjorde kampen. Dermed har klubben fortsatt muligheten til å overleve i divisjonen. Smørås – Flaktveit kommende lørdag blir veldig viktig. Det tredje siste laget i denne avdelingen kommer trolig til å overleve når opp og nedrykks skal gjøres opp. FK Fyllingsdalen 2 har tre kamper på å redde plassen, men mye skal gå gale om laget havner nest sist i denne avdelingen.