Hordalandsfotball

Bjarg klare for 3.divisjon

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Lørdag ble Bjarg klare for 3.divisjon etter at laget slo Flaktveit med 7-2 i den siste serierunden. Torbjørn Birkelunds menn har hatt en strålende sesong og kronet det hele med opprykk. Dermed har laget fra Stavollen et godt stykke arbeid frem mot sesongstarten i april 2020.

Arna-Bjørnar endte på andreplass også denne sesongen. Det er tredje året på rad bjørnene tar den plassen i serien. I den andre avdelingen har det vært klart noen runder at Sandviken er klare for 3.divisjon. De vant 8 poeng foran Frøya på en sterk andreplass.

Ned fra 4.divisjon er det klart at Trio, Øystese, Solid, Flaktveit og Vestsiden-Askøy går. Grunnen til at kun fem lag går ned er at det kun kommer ett lag ned fra 3.divisjon, mens to går opp.