Hordalandsfotball

Jevnspilt kamp

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Jevnspilt 0-0 kamp på Krohnsminde

De to bunnlagene Ny-Krohnborg og Minde møttes til dyst fredags kveld, det ble et oppgjør med mange forspilte sjanser.

Tekst: Henrik Sunde

Tam første omgang

De første 35 minuttene var preget av svak fotball. Feilpasninger, ballmist og dårlige avslutninger. Men da det nærmet seg halvspilt tok Minde mer og mer over. Bortelagets Eirik Rysjedal hadde en brukbar mulighet, da han fikk avsluttet fra rundt 20 meter. Dessverre for Rysjedal og Minde gikk ballen til side for Ny-Krohnborg-keeper.  Dermed 0-0 til pause.

Friskere i andre

Der første omgang var et stort gjesp, ble det litt mer trøkk i de siste 45. 53 minutter var spilt da hjemmelagets Aksel Espeseth Bauge hadde en glimrende avslutning helt nede i venstre hjørnet. Men en fantastisk reaksjonsredning av Minde-keeper, Robin Giskegjerde hindret ledelse for Ny-Krohnborg.  Minutter senere var hjemmelaget nærme igjen. Christian Marcelo Castro Aranda sto alene på rundt 13 meter, men avslutningen gikk like over mål.

Selv om det var Ny-Krohnborg som styrte det meste i andre omgang, var det Minde som hadde de største sjansene mot slutten. Først ved Sander Aas Minne. Minne dunket ballen i metallet fra 30 meter. Et skudd som hadde fortjent en bedre skjebne. Helt på slutten fikk Minde en ny enorm mulighet, denne gangen ved Håvard Flotve. Avslutningen ble reddet på strek.

Flere sjanser ble det ikke, oppgjøret endte 0-0.

Bildet hentet fra Minde – Baune tidligere denne sesongen. Foto: Odd Løvset