Hordalandsfotball

Oddstips 1.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto : Odd Løvset


Denne tirsdagen byr på litt av hvert. Lite Norske kamper , så vi ser mot gruppespill i Championsleague og Championship.

1. Real Madrid – Club Brugge (Benzema scorer) H 1.70
Første kamp er Real Madrid – Club Brugge. Real Madrid gikk på en skikkelig smell mot PSG i forrige runde, men har forsåvidt greie resultater i hjemlig serie. Club Brugge er uten tap på sine 17 siste kamper, og har en seiersrekke på 4 på bortebane. Men vi holder den spanske liga som sterkere og tror det blir utslagsgivende. Oddsen fordeler seg slik: H 1.25, U 5.75 og B 9.85. Lav odds på hjemmeseier gjør at vi velger Karim Benzema scorer i kampen til 1,70 i odds.

2. Atlanta – Shakthar Donetsk H 1.75
Neste kamp er Atalanta – Shakhtar Donetsk. I første runde av gruppespillet tapte Atalanta 4-0 for Dinamo Zagreb , mens Shakhtar tapte 3-0 for Manchester City. Her går vi for en hjemmebane fordel til Atalanta og tror at de slår ukrainerne. Oddsen fordeler seg slik: H 1.75, U 3.75 og B 4.25. 1.75 er en brukbar odds i et systemforslag.

3. Blackburn – Nottingham Forest B 2.75
Tredje kamp ut er Blackburn Rovers – Nottingham Forest. Forest 3.plass med 18 poeng. Blackburn på 11.plass med 13 poeng. Forest har ikke tapt i serien i denne sesongen på bortebane. Oddsen fordeler seg slik: H 2.20, U 3.15 og B 2.75. Her tror vi på formkurven til Forest som er mye bedre enn Blackburns selv om NT har de som favoritter. 2.75 er bra odds her. Så får man selv vurdere om man vil variere litt og sette H . Vi kjører et system på disse tre kampene , der man trenger bare å ha to av tre riktige for å få gevinst.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du tipper , leverer odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Trenger du en porsjon Flax denne tirsdagen?