Hordalandsfotball

Oddstips 10.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


De som fulgte oss på den rolige onsdagen kunne innkasserer en fin singel til 3.60 ganger innsatsen. Endelig er kvalifiseringskampene til EM i gang . Et bra utvalg kamper gjør at vi kan plukke noen forhåpentligvis vinnere.

1. Nord-Makedonia – Slovenia B 2.25
Første kamp er Nord-Makedonia – Slovenia. Nummer 5 og nummer 2 i gruppen sin. Slovenia er favoritt og har vunnet sine tre siste kvalifiseringskamper. Oddsen fordeler seg slik: H 2.95 , U 3.00 og B 2.25. Her går vi for borteseier.

Østerrike – Israel H 1.35
Vi tar med to kamper til, først ut Østerrike – Israel. Nummer 3 og nummer 4 i sin pulje. Østerrike er vanskelige å slå på hjemmebane og har ikke tapt på sine fire siste kamper. Oddsen fordeler seg slik: H 1.35, U 4.40 og B 6.75. Det bør bli en klar hjemmeseier her.

3. Serbia – Paraguay H 1.82
Vi satser på en system trippel i dag og tar med Serbia – Paraguay i en privatlandskamp. Serbia er sterke hjemme og odds fordeler seg slik: H 1.82, U 3.20 og B 3.45. Vi tror på Serbia seier og kjører en trippel på system med to av tre riktige gir gevinst.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du tipper , leverer inn odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er storpott på Tipping i dag med 3 millioner som skal ut på dagens landslagsbong. Lever din kupong før fristen.