Hordalandsfotball

Oddstips 15.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Trond Gausemel


EM kvalifiseringskampene fortsetter i denne uken og gir oss en del objekter å spille på. I går gikk to av de tre vi anbefalte inn, så de som spilte systemet vi foreslo fikk en liten gevinst.

1. Romania – Norge B 2.80
Vi velger Romania mot Norge som første kamp. Det er en kamp mellom nummer 3 og 4 i puljen. Det blir en kamp for Norge som definerer mulighetene i denne kvalifiseringen. Vinner Norge har man sjansen ennå . Norge har ikke tapt på sine 6 siste kamper . Romania har tapt en kamp på sine 6 siste. Oddsen fordeler seg slik: H 2.50, U 3.15 og B 2.80. Vi satser på at Norge tar alle tre poengene her til 2,80 i odds.Kampstart kl 2045.

2. Sverige – Spania B 1.75
Vi tar med en kamp til , nemlig Sverige mot Spania. Spania har vært suverene innen landslagsfotball over lang tid og vi tror de kommer seg etter den uventet uavgjort kampen mot Norge. Sverige er nødt til å ta poeng her for å sikre annen plassen sin. Dette blir en viktig kamp for dem og ikke minst for Norge. Spania ligger suverent til på førsteplass. Oddsen fordeler seg slik: H 3.90, U 3.40 og B 1.75. Her tror vi Spania vinner. Samlet odds på denne doble blir 4,90. Det kan gi en pen gevinst. Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du tipper, leverer odds eller Lotto. Bruk lenken under her der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ut dagens pott: