Hordalandsfotball

Oddstips 16.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Lite utvalg norske kamper på en onsdag, men noe å spille på finner vi. Det går en del kamper i damenes Champions League og vi skal se litt på de.

1. Fortuna Hjørring – Lyon (hcp 3-0) B 2.00
Først ut er Fortuna Hjørring – Olympique Lyon. Banen kjenner mange som finale arena i Dana Cup. Her er bortelaget suveren både i hjemlig serie og i Champions League spillet.Seirene har ofte vært nærmere to siffer . Hjemmelaget er ikke dårlige i dansk målestokk , men forskjellen til internasjonalt toppnivå er enormt. Oddsen fordeler seg slik: H 18.00, U 10.00 og B 1.02. Her går vi for en handikap variant med at hjemmelaget starter med 3-0 og bortelaget vinner. Det gir en odds på 2,0 på B. Så får vi se om Ada Hegerberg innfrir forventningene og bøtter inn mål. Kampstart kl 1900.

2. Manchester City – Atletico Madrid H 1.50
Neste kamp er Manchester City WFC – Atletico Madrid. Begge gode lag, City suveren i hjemlig serie og i innledende spill i Champions League. Atletico ikke dårlige de heller, riktig nok noe dårligere resultater, men et meget godt lag. Oddsen fordeler seg slik: H 1.50, U 3.80 og B 4.85. Her satser vi på en H til 1.50. Hjemmebane fordel og at den engelske toppserien for damer er en av de beste i verden gjør at vi satser slik.

De to kampene gir 3.00 i odds i en dobbel. Vi nøyer oss med det på en onsdag.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du tipper, leverer odds eller Lotto. Bruk lenken under her der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er en pott som skal ut i dag i Lotto. Sjekk dagens pott: