Hordalandsfotball

Oddstips 17.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Det kommer dager da det omtrent ikke spilles fotball, ihvertfall ikke på langoddsen ser det ut til. Slik er det med denne torsdagen . Vi snur oss kjapt til vinteridretten og ser på norsk ishockey. Get Ligaen går for fullt og vi finner noen kamper der. Det begynner å tegne seg et klart bilde av hvem som klarer seg i ligaen og ikke.

1. Sparta – Grüner (Over 4,5 mål) H 1.88
Sparta Sarpsborg – Grüner Ishockey er en av kampene. Gruner sliter virkelig med å henge med i år og har tapt 8 kamper på rad. De fikk med seg 3 poeng i første kamp mot Narvik. Det er alt. Sparta Sarpsborg ligger på 6 plass i serien. Oddsen fordeler seg slik: H 1.07, U 8.75 og B 13.25. Men vi må ha litt odds så vi satser på alternativt spill der vi tror det blir over 4,5 mål i denne kampen til 1,88 i odds.

2. Manglerud/Star – Lillehammer (Hcp 2-0) H 1.73
Vi tar med en kamp til , Manglerud Star – Lillehammer IK. Det er et oppgjør mellom nr 10 og 4 på tabellen med henholdsvis 3 og 17 poeng. Lillehammer har klart best formkurve av disse to lagene. Oddsen fordeler seg slik: H 6.45 , U 5.95 og B 1.25. Meget lavt på borteseier så vi ser på et handikap spill for å få litt bedre odds. Vi tror at selv med 2-0 ved start så vinner Lillehammer. Det gir 1.73 i odds. Samlet odds på disse to kampene gir 3.25. Kampstart første kamp kl 1830 .

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer inn tipping, odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL her når du leverer inn. Da støtter du samtidig  Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er snart helg og det er nye potter i sikte. Sjekk hva som er neste ut: