Hordalandsfotball

Oddstips 18.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fredag og nye muligheter på langoddsen. Da vender vi tilbake til fotballen etter å ha prøvd oss på ishockey uten særlig suksess. I dag ser vi på irsk Premiere Division.

1. Cork City – Dundalk B 1.47
Cork City FC – Dundalk. Dundalk har vært suverene i ligaen, men gikk på et overraskende tap mot Bohemians i sist kamp. De leder tabellen suverent, Cork ligger på 8.plass i en serie med 10 lag.
Cork har bare vunnet en av sine 6 siste kamper. Oddsen fordeler seg slik: H 4.95, U 3.50 og B 1.47. Her tror vi Dundalk tar seg greit inn igjen og tar denne borteseieren .

2. UC Dublin – Shamrock Rovers (Hcp 1-0) B 1.95
Neste kamp er mellom UC Dublin og Shamrock Rovers FC. Dette er et oppgjør mellom bunnlaget UC Dublin og nummer 2 på tabellen, Shamrock Rovers. UC Dublin har ikke vunnet på sine 7 siste kamper og vi tror ikke de gjør det nå heller. Selv om Shamrock ikke har den klare seiersrekken, som topplaget Dundalk har, så ordner de nok dette mot UC Dublin. Oddsen fordeler seg slik: H 2.75, U 2.30 og B 1.33. Litt for lavt odds her så vi går for et handikap spill der hjemmelaget starter med 1-0 og bortelaget vinner. Det gir 1.95 i odds.

Samlet gir det 2.85 i odds. Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn. Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er store penger i dagens Viking Lotto. Skal du være med i jakten på den store potten, så er det bare å snu seg raskt rundt: