Hordalandsfotball

Oddstips 19.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


En flott lørdag med et stort utvalg på oddsen venter på oss i dag. Landslagspausen er over og de fleste ligaer er i gang igjen. I dag ser vi til England og Premiere League.

1. Crystal Palace – Manchester City U 6.00
Crystal Palace møter Manchester City hjemme. 4.plass mot 2.plass og 14 og 16 poeng. Ikke så stor forskjell i tall kanskje. Lagenes historikk sier noe annet. Oddsen fremkommer slik: H 9.00, U 6.00, og B 1.25. Vi prøver oss på en oddsbombe her og tror det blir en U i denne kampen til 6.00 i odds. Palace har ikke tapt på hjemmebane ennå. Er City ferdige med problemene sine etter tapet for Wolves ? Vi tror ikke det. Vi satser kun på denne ene kampen i dag, men sjekk ut de andre kampene og da det er et virkelig godt og stort utvalg i dag. Kampstart kl 1830.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du tipper, leverer odds eller Lotto. Bruk lenken under der det står SPILL når du leverer inn . Da støtter du samtidig Hordalandsfotball sitt arbeid.

Det er selvsagt penger å hente på ulike spill i dag. Sjekk ut pottene som er i spill i dag: